Mentale verandering, blijvend resultaat:

Infragym gezondheidscentrum is het enigste bedrijf met coaches die u voor zijn gegaan en weten wat het is om gewicht te verliezen en het gewicht er af te houden.

We bieden een totaal begeleiding aan voor mensen die (veel)kilo's willen verliezen. Denk hierbij vooral aan blijvend resultaat, zonder jo-jo effect. Naast het bereiken van je gewenste gewicht is vooral het blijven vasthouden van dit ideaal gewicht, de allergrootste uitdaging. Infragym heeft hiervoor een 'verander je leven' coaching traject opgezet, dat minstens een jaar duurt.

Hier onderscheidt Infragym gezondheidscentrum zich met andere studio's en/of sportmogelijkheden. Infragym heeft de kennis en mensen in huis die u kunnen  ondersteunen via workshops en een op een coaching sessies. Zo kunt u er zeker van zijn dat als u het gewicht eenmaal kwijt bent, u het ook voor altijd kwijt zal zijn.

Workshops

Foto
Zaterdag 20 oktober in Wuustwezel van 14u tot 16u. (met supermarkt tour)
Zaterdag 17 november in Wuustwezel van 14u tot 16u (met supermarkt tour)

Gelieve u op voorhand in te schrijven voor de workshop via email: klik hier (contact@infragym.com) om een email te verzenden. Amazing klanten van Infragym hebben voorrang. Er is beperkt plaats. U krijgt een bevestiging van uw inschrijving via email.

Recepten