Verlies centimeters op de juiste plaats!

Soms slaag je er met een dieet of door bezoekjes aan de fitness wel in om enkele kilo’s te verliezen, maar niet in de zones waar je dat wil.

Goed nieuws voor wie droomt van een platte buik of strakke billen. Gezondheidscentrum Infragym heeft de expertise en toestellen in huis om te werken aan specifieke probleemzones, zodat je plaatselijk centimeters verliest, je lichaam strakker wordt en je figuur weer goed tot uiting komt.

Bij de lichaamsanalyse en doelstellingen houden we rekening met je natuurlijk figuur. Dat kan bijvoorbeeld een h-lijn zijn of een zandloperfiguur. Je moet hier realistisch zijn: hoe hard iemand met een h-lijn ook zou trainen, ze zal nooit een zandloperfiguur hebben.

Zwembandjes of “love-handles” vormen één van de meest voorkomende probleemzones, maar ook modellen die aan een specifieke eis moeten voldoen kunnen bij ons terecht voor finetuning van hun lichaam.

Onze coaches bieden je een persoonlijke metabolische trainingen aan met een reeks bewegingen specifiek gericht op bepaalde spiergroepen. Ze blijven bij je tijdens de training en zorgen ervoor dat je de oefeningen correct uitvoert voor een maximaal resultaat. Samen met een aangepast voedingspatroon ben je heel goed op weg om snel van je love handles of buikje af te geraken.

Vergeet ook niet dat infraroodlicht en vacuümtechnologie helpen in de strijd tegen cellulitis en spierverslapping, en je metabolisme en vetverbranding stimuleren.